Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

QUICKIE

Idag har jag suttit jag på redaktionen hela eftermiddagen för andra gången den här veckan, har fått dela upp det nu när jag måste ta hand om lille Casper. Man blir ju lite mer låst…trots skrindan haha. Ska visa den för er här i bloggen sen. Annars känns det rätt skönt att vara igång igen faktiskt – även fast det fortfarande ligger semester i luften. Nu ska jag ut med hunden sen slänga ihop lite mat och därefter ta en promenad med en kompis. Puss på er

Today I have been working at the magazine in the afternoon for the second time this week, I have to split my days because I have to take care of little Casper. I do become a bit more inflexible…even if I have my wagon haha. I’m going to show it to you here in the blog later on. Otherwise, it’s really nice to be back actually – even though there’s still holiday vibes in the air. Now I’m going out with my dog, making dinner and then I’m taking a walk with a buddy. See you later!

IMG_0230

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!