Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INVISALINE UPDATE 2

Hej på er! Jag tänkte ge er en lite update på hur det går med min Invisalinetandställning än så länge. Som väntat så går det bara bättre och bättre i takt med att jag vänjer mig vid att ha den i munnen. Nu läspar jag nästan ingenting alls – kanske lite när jag precis bytt(varannan vecka). Jag är nu inne på min 7e skena och det är totalt 20st innan det är helt klart. Det roligaste är att jag redan både kan se och märka att det hänt massor i munnen. Jag känner plötsligt tänder som legat helt gömda tidigare och min tandrad ser mycket mer jämn ut.
Jag kan även tillägga till ett litet tips på vad man kan tänka på när man skaffar Invisaline(fick det av en kompis som också har), nämligen ett rengöringstips! På Apoteket finns det rengöringstabletter för proteser(nej jag vet, inte så sexigt) i brusform som man kan lägga ner skenorna i ett par gånger i veckan. Då håller man dom extra fräscha! Här(klick!) hittar ni dem. Nedan ser ni före och efterbilder än så länge och om ni vill läsa mina andra inlägg om Invisaline hittar ni dem här och här.

 Hi guys! Thought it was time to give you a little update on how things are going with my Invisaline braces so far. As expected, it’s getting better and better as I get used to having it in my mouth. Now my lisp is almost totally gone – maybe just a little bit right when I change them (every two weeks). I am now on my 7th rail and it’s totally 20st before the treatment is finished. The best thing is that I can already can see and notice that it happened a lot in my mouth. I suddenly feel teeth that was completely hidden before and my lower teeth looks much more straight.
I can also add a little tip on what to consider when you have Invisaline (got it from a friend who also has one), namely a cleaning tips! At the pharmacy, you can find cleaning tablets for dentures (I know, not so sexy) in effervescent form that you can soak your rails in a couple of times a week. To keep them extra fresh!
Below you can see before and after photos so far, and if you want to read my other post about Invisaline you can find them here and here.

IMG_0225

FÖRE/BEFORE:IMG_8434 kopia

IDAG/TODAY:IMG_0209

FÖRE/BEFORE:
IMG_8435

IDAG/TODAY:IMG_0210

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • […] fick tre nya uppsättningar. Om ni vill läsa lite tips och tidigare uppdateringar kan ni kika in här, här och här. När folk frågar mig hur det går så är svaret väldigt kort – det går […]

    INVISALINE UPDATE – BYOU 2016-10-08 10:37:09 http://byou.se/invisaline-update/
    Svara
  • […] fick tre nya uppsättningar. Om ni vill läsa lite tips och tidigare uppdateringar kan ni kika in här, här och här. När folk frågar mig hur det går så är svaret väldigt kort – det går […]

    Invisaline Sverige - aqua dental 2016-10-07 13:47:03 http://susannebarnekow.se/2016/10/invisaline-update/
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!