Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW IN

Jag gillar verkligen IDUN Minerals produkter och de här är två av de senaste jag förälskat mig i! En bronzer i nyansen midnattssol – som är ganska ljus och perfekt för att skapa en naturlig konturering i ansiktet – på bilderna har jag lagt den på sidan av näsbenet och under kindbenen. Den andra är ett skimrande puder i nyansen Tilda, som är superfint att antingen applicera med en stor borste över hela ansiktet eller använda lite mer koncentrerat på kindben eller andra ställen man vill framhäva. Båda produkterna kostar 265kr.

I really like IDUN Minerals products and these are two of the latest I fell in love with! A bronzer in the shade midnattssol – that is pretty light and perfect for creating a natural contouring. In the pictures I have put it on the side of the nose and under the cheekbones. The second is a shimmering powder in the shade Tilda, which is super nice to either apply with a large brush over entire face or use a little more concentrated on the cheekbones or other places you want to highlight. Both products cost 265kr.

IMG_0152IMG_0142IMG_0151 kopia IMG_0140

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Du har så fint otroligt fint glow! Är det Iduns foundation du använder också?
  Får man önska ett inlägg om bra bas-produkter? Eller hur du lägger din bas!!? 🙂 kram på dig

  Julia 2016-08-02 12:39:01
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia! Vad gullig du är:) Jag tror att det är för att jag har ganska fet hy i grunden haha. Men sen fungerar mineralfoundation väldigt bra för mig – plus highlighter och en bra ansiktsspray. Just nu växlar jag mellan Iduns och min Youngbloodfoundation, båda är kanon! Det får man absolut göra, ska lägga in det på min lista så håll utkik!:) Kram tillbaka <3

   Susanne Barnekow 2016-08-04 10:54:50
   Svara
 • […] post NEW IN appeared first on Susanne […]

  NEW IN – BYOU 2016-08-02 10:55:09 http://byou.se/new-in/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!