Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BANANA PANCAKES

Jag har nog skrivit om det här tidigare på bloggen och det är ju ingen nyhet direkt men fasen vad gott det är med bananpannkakor! Det är nyttigt, proteinrikt och galet gott! Jag gör mina så här: jag mixar ihop alla ingredienser och mosar bananen med en gaffel – det får gärna finnas några bananbitar kvar. Sedan steker jag dem i väldigt lite kokosfett på medelhög värme och jag tycker att 1/2 dl per pannkaka blir lagom i storlek så att det är lätt att vända. Sen serverar man bäst med färska bär och en klick turkisk yoghurt. Om man vill ha yoghurten lite sötare kan man blanda i lite honung. Voilá!

♥ 2 ägg
♥ 1 banan
♥ 1 matsked mandelmjöl
♥ Smaksättning med kakao(1msk) eller kanel(1tsk).

I think I’ve written about this before on the blog and it’s not really news for most of you but banana pancakes are just too yummy! It’s healthy, protein-rich and really tasty! I make mine this way: I mix all the ingredients together and mash the banana with a fork – don’t be afraid to leave some banana pieces. I fry them in a tiny bit of coconut oil on medium heat and I think that 1/2 dl per pancake becomes moderate in size and which makes them easy to turn. Then I serve it best with fresh berries and a dollop of Turkish yogurt. If you want the yogurt a bit sweeter you can mix in a little bit of honey. Voilá!

♥ 2 eggs
♥ 1 banana
♥ 1 tbsp of almond flour
seasoning with cocoa (1tbsp) or cinnamon(1 teaspoon).

IMG_0092

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!