MY SICKLING

Ja hörni nu var det ett tag sen igen. I torsdags, dagen innan vi åkte tillbaka till Stockholm, sprang min lilla gris och bröt sin lilla tå. Vi var tvugna att åka till veterinären och röntga och det visade sig att den var helt av på två ställen. Så nu har han ett stort bandage som gör att han inte riktigt kan gå själv. Han hoppar på tre ben men det orkar han bara göra en kort stund. I Båstad gick det ju an då man bara kunde släppa ut honom i trädgården men här i stan är det riktigt tungt när man måste bära hela vägen till parken och tillbaka. Så jag beställde faktiskt en ihopfällbar skrinda idag – det kommer se helt sjukt ut men jag har inget val haha. Han kommer ha bandaget det i hela 6 veckor nämligen. Hur som helst så ville jag bara uppdatera er och säga att vi börjar komma iordning nu och jag har en massa roliga produktnyheter och inlägg på gång för bloggen! Puss så länge

Hi Y’all! Yet again it’s been a while… this Thursday, the day before we went back to Stockholm, my little dog broke his tiny little toe. We had to go to the vet and it turned out that it was completely off in two places. So now he has a big bandage which makes it nearly impossible for him to walk. He jumps on three legs but he can only do it for a short while. In Båstad it was easier because I could just let him out in the garden but here it’s really hard when you have to carry him all the way to the park and back. So I actually ordered a collapsible wagon today – it will look completely ridiculous but I have no choice haha. He will have the bandage for as long as 6 whole weeks. Anyway, I just wanted to update you and say that we are starting to get everything in order and I have a lot of fun new products and posts planned for the blog! See you soon

IMG_7040 DSC01848

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ja det var ledsamt. Stackarn. Hoppas han inte har för ont. Vår lille kille fick diskbråck för ett tag sedan och fick vila i 4 veckor, alltså inte röra på sig alls…. det var inte lätt då han är ett energiknippe. Vi köpte en lekhage haha! Skrinda är en riktigt bra ide! Vad gör vi inte för de små liven. Hoppas att han kryar på sig fort! Du får starka armar på köpet 🙂

  Lina 2016-08-02 16:29:33
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Nej men ush vad jobbigt:( Det gör så ont när dom små liven inte mår bra! Hoppas han mår bättre nu! Skrindan är verkligen en räddare i nöden, så skönt. Även fast det ser lite roligt ut haha. Tusen tack för din gulliga kommentar – det värmer:) Kram

   Susanne Barnekow 2016-08-04 10:51:26
   Svara
 • Vad fint med en skrinda! Men stackars voffen, så himla tråkigt för honom.

  Kicki Norman 2016-07-31 13:20:18 http://daisybeauty.com/kicki
  Svara
  • Svar på Kicki Normans kommentar.

   Ja vi får hoppas att han kommer sitta still i den:) Ja det är så synd om honom men om sex veckor ska det vara läkt:) <3

   Susanne Barnekow 2016-07-31 13:22:01
   Svara
 • […] post MY SICKLING appeared first on Susanne […]

  MY SICKLING – BYOU 2016-07-31 08:33:40 http://byou.se/my-sickling/
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!