MULTIMASKING

Jag har en klassisk blandhy, vilket innebär att vissa partier är torra medans andra är fetare. Igår ploppade det upp lite orenheter på mina kinder och haka och jag kom då fram till att jag skulle behandla huden med en mask – men med tanke på hur skilda behov min hud hade så blev det istället två olika! Den blå masken kommer från Zo Skin Health och heter Offects Sulfur Mask(finns att köpa hos salonger och kliniker) den är effektiv mot acne genom att rengöra på djupet och rensa igentäppta porer. Den silvriga heter Glamglow Gravitymud(finns att köpa här), och ger lyft och uppstraming. Man ser inte riktigt men runt ögonen har jag applicerat rikligt av en återfuktande ögonkräm. Det här kallas alltså multimasking och är verkligen ett smart sätt att ta hand om hudens olika behov.

I have a classic combination skin, which means that some parts are dry while others are oily. Yesterday a few impurities popped up on my cheeks and chin and I thought I would treat the skin with a mask – but given how different needs my skin have I chose to apply two different ones! The blue mask comes from Zo Skin Health, and is called Offects Sulfur Mask (available at salons and clinics) which is a mask for acne that cleans deeply and unclogs pores. The silvery one is called Glamglow Gravitymud and it gives a lift and tightening effect. You can’t really see it but around the eyes I applied plenty of moisturizing eye cream. This way of using masks is called multimasking and it’s really a smart way to take care of your skin’s different needs!

masks

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!