A LITTLE LONGER

Tjaaa! Vi bokade faktiskt nya biljetter så att vi åker tillbaka till Stockholm på fredag istället – tjohoo! Igår var vi i Helsingborg en sväng för att få behandling av familjens naturläkare och sen åt vi middag och hade filmkväll här hemma. Idag måste jag börja träna, jag har svällt upp som en ballong under semestern haha. Vi funderar på att hyra paddleboard idag(det ska ju vara sjukt bra träning) och sen blir det definitivt en promenad på åsen. Vad ska ni hitta på?!

 
Helloo! We actually booked new tickets so we go back to Stockholm on Friday instead – Tjohoo! Yesterday we were in Helsingborg for a treatment at the familys nature doctor and then we had dinner and movie night here at home. Today I have to start working out again, I have swollen up like a balloon during the holiday haha. We are thinking about renting paddleboards today (it’s supposed to be a really good workout as well) and then I will definitely take a long walk. What are you guys up to?

output_BpH0mI

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!