Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

A LITTLE LONGER

Tjaaa! Vi bokade faktiskt nya biljetter så att vi åker tillbaka till Stockholm på fredag istället – tjohoo! Igår var vi i Helsingborg en sväng för att få behandling av familjens naturläkare och sen åt vi middag och hade filmkväll här hemma. Idag måste jag börja träna, jag har svällt upp som en ballong under semestern haha. Vi funderar på att hyra paddleboard idag(det ska ju vara sjukt bra träning) och sen blir det definitivt en promenad på åsen. Vad ska ni hitta på?!

 
Helloo! We actually booked new tickets so we go back to Stockholm on Friday instead – Tjohoo! Yesterday we were in Helsingborg for a treatment at the familys nature doctor and then we had dinner and movie night here at home. Today I have to start working out again, I have swollen up like a balloon during the holiday haha. We are thinking about renting paddleboards today (it’s supposed to be a really good workout as well) and then I will definitely take a long walk. What are you guys up to?

output_BpH0mI

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind