Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LONG TIME

Heej på er! Hur har ni det? Det är så galet varmt här i Båstad nu – helt underbart! I torsdags var vi ute och åt middag på Papas med familjen och sen gick vi ut en sväng, så i vanlig ordning var jag helt död igår haha. Nu ska jag slänga i mig lite frukost och sen gå en promenad med vovven. Ses snart!

Heey guys! How are you doing? It’s so hot here in Bastad now – absolutely wonderful! Thursday we had dinner at Papas with the family and then we went out, per usual I was completely dead yesterday haha. Now I’m about to eat a some breakfast and then go for a walk with the dog. See you soon!

IMG_9979 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!