Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BY THE BEACH – MAKEUP?

Jag fick en fråga på Instagram om jag hade några tips på vilken makeup som är passande att bära på stranden och tänkte att jag kunde göra ett litet inlägg om det här! Det tar ju emot att ha makeup när det är varmt och svettigt och plus att det mesta ändå försvinner när man badar. Men om man ändå känner att man vill använda smink så har jag själv några favoriter att tipsa om.

När jag vill jämna ut hudtonen väljer jag mellan två favoriter: Clinique Superdefence CC Cream(klick!) skyddar både mot solen, ger återfuktning och jämnar ut hudtonen – perfekt på stranden. Mitt andra alternativ som ger ett mer matt resultat är Idun Minerals mineralfoundation(klick!) som består av högrenade mineraler som ger full täckning samt vårdar och skyddar huden. Den är dessutom vattenfri, vilket både förhindrar bakteriebildning och gör att den passar alla hudtyper.

För att markera ögonbryn och ögon färgar jag bryn och fransar – jag gör det faktiskt själv med hjälp av Refectocils färg(klick!) som är den bästa jag testat hittills.

Läpparna är finast med ett läppbalsam med solskydd, gärna med en svag färg. Min favorit just nu kommer från Jane Iredale och heter Lipdrink(klick!), jag har det i en svagt rosa nyans och det doftar underbart av citrus.

När det kommer till håret är jag en riktig latmask och jag vill alltid doppa huvudet – annars känns det inte som man badat! Så det brukar jag bara dra bakåt i en tofs och ha i någon vådande olja eller spray så det inte blir så torrt. Jag använder Invisibobble snodd (klick!) när jag sätter upp det för att inte slita så mycket på håret – det är ju nämligen väldigt skört när det är blött.
Jag tror att det ska vara allt:) Jag lade även upp en guide på sommarsminkning för inte så länge sen och den kan ni hitta här(klick!).

I got a question on Instagram if I had any tips on what makeup that is suitable to wear on the beach and thought I could do a little post about it here! It’s not ideal to wear makeup when it is hot and sweaty, in addition it goes away when you are in the water. But if you still feel that you want to use makeup I have a few favorit products and tips!

When I want to even out my skin tone, I choose between two favorites: Clinique Superdefence CC Cream(click!) is a real favorite that both protects against the sun, moisturizes and evens out my skin tone – perfect on the beach.
My other option which gives a more matte result is Idun Minerals mineral foundation(click!) which consists of highly purified minerals that provide full coverage and nourishes and protects the skin. It’s also anhydrous, which both prevents bacterial growth and makes it suitable for all skin types.

To mark the eyebrows and eyes i color my brows and lashes – I do it myself using Refectocils color(click!) which is the best one I’ve tried so far.

I think the lips are prettiest with a lip balm with sunscreen, preferably with a slight color. My favorite right now comes from Jane Iredale and is called Lipdrink(click!), I have it in a slightly pink shade and it smells wonderful of citrus.

When it comes to hair, I am really lazy and I always want to dip my head under water – otherwise it doesn’t feel like I have been bathing! So I usually just pull it back in a pony tail or bun, and add some oil or treatment spray. I use Invisibobble Hair Ring (klick!) because it doesn’t wear your hair(which is very fragile when wet) as much as a normal one.
Well…I think that’s it 🙂
I posted a guide on summer make-up not so long ago which you can find here(click!)

beach

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Får man fråga vilken färg du har på din cc cream? Jag är ganska solbränd och foundations kan se lite för ljusa ut så nu vill man ju se bronzed ut;)

  Linda 2016-08-13 16:07:45
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej Linda, Jag har nr 02 och 03(mörkaste) men jag är ganska ljus i huden och blir sällan särskilt solbränd så de kanske båda är lite för ljusa för dig. Jag skulle rekommendera att du smiter in på Kicks eller något liknade och testar nyanserna på din hud:) Kram

   Susanne Barnekow 2016-08-16 14:52:57
   Svara
 • Vad glad jag blir att du gillar mina tips:) Kram <3

  Susanne Barnekow 2016-08-04 10:52:04
  Svara
 • Tusen tack för detta! Jag använder inte heller smink på stranden men ska man på poolparty så passar dessa tipsen perfekt!! Kalas!

  Linda 2016-08-02 16:37:06
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!