Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AFTERNOON SNACK

Fint väder idag igen – wohoo! Det gör ju att det blir lite tystare på bloggen, då jag vill passa på att vara ute så mycket som möjligt. Vi har ju haft rejäl soltorka här… Annars brukar jag verkligen inte bry mig så mycket om vädret men ibland når man sin gräns haha. Så här fint var det i alla fall i Kattvik igår!

It’s such a nice weather again today – wohoo! It makes it naturally a bit more quiet on the blog because I like to be out as much as possible. We’ve had such a nasty weather here before…Normally the weather doesn’t bother me that much but sometimes you reach your limit haha. Look how nice it was in Kattvik yesterday!

IMG_9924IMG_9927 kopia IMG_9931

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!