Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELLO MR. SUN

Äntligen är det fint väder i Båstad. Vi har ju haft ett riktigt skitväder här en vecka men idag sprack det upp och blev alldels underbart! Så har solat lite(med betoning på lite) och varit i Kattvik och tagit en kaffe med syrran och Teddy. Jag är så blek just nu att jag borde få böter – får nog fortsätta att sola i trädgården tills jag fått lite färg haha.

Finally it’s nice weather in Båstad. We have had really crappy weather here for a week but today the sun reappeared and made everything wonderful! So I have sunbathed a bit (with emphasis a bit) and have been in Kattvik for a coffee with my sister and Teddy. I’m so pale right now that someone should fine me – will probably continue to sunbathe in the garden until I got at least a slight tan haha.
IMG_9913

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!