Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BIGGER LIPS?!

Man kan fuska fram mycket med hjälp av smink och jag tänkte rada upp några några tips på hur man kan skapa illusionen av större läppar. Hoppas ni gillar!

You can do a lot with the help of makeup, and I thought I should line up a few tips on how to create the illusion of bigger lips. Hope you’re gonna like it!

IMG_9831 kopia

 1. helt osminkad  // no makeup.
 2. applicera en ljus foundation eller concealer runt läpparna // apply a light foundation or concealer around the lip area.
 3. applicera en cremefärgad penna precis i den yttre kanten av läpparna som du sedan suddar ut(vi vill inte skapa någon konstig 90-tals look haha)/ /Apply a cream colored pencil in the outer corner of your lips and smudge it out(we don’t want to create a wierd 90’s look haha)
  4. Borsta på lite highlighter över amorbågen för att skapa ett lätt lyft // brush a little highlighter over your cupids bow to create a light lift.  lips1 kopialips15. Applicera en läppenna i kanterna för att markera läppen. Gå någon milimeter utanför för att förstora – men inte mer än så! // Apply a lipliner to mark your lips, you can go a millimeter outside of the lips to make them bigger – but not more than that!
  6. Fyll i läppen med en ljust färgad lipgloss, läppstift eller -balsam (tänk på att ljusa färger förstorar och mörka förminskar) och om du använder en produkt med glans adderar det extra volym till läppen. // Fill your lip with a light colored lipgloss, lipstick or balm(don’t forget that light colors enhances and dark colors reduces) and if you use a product with gloss you add extra volume to the lip.
  7. Addera en ljus penna i mitten av läppen och sudda sedan ut. Det skapar nämligen illusionen av en plutigare läpp. // Add a light pencil in the middle of the lip and smudge it out, it creates an illusion of a more pouty lip.

  8. Addera en mörkare skugga precis under underläppen. Det ger en illusion av en större underläpp. // Add a darker shade just under your lower lip. It gives an illusion of a bigger lip.lips2 kopia 2lips2 kopia

KLART!/ FINISHED!lipsklattt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!