Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORNING

God morgon! Vaknade upp idag och känner mig krasslig, jäkla skit….men får försöka skrämma bort den på nåt sätt. Igår var jag ute och red igen(så himla härligt) och på kvällen åt vi middag med familjevänner. Snart ska jag faktiskt åka till stallet igen och jag håller tummarna att det kan hjälpa till att skrämma bort min förkylning haha. Puss så länge

Morning guys! Woke up today feeling unwell…. but will try to scare it away somehow. Yesterday I was out riding again (so amazing) and in the evening we had dinner with family friends. Soon I’ll actually go to the stables again and I keep my fingers crossed that it can help to scare my cold away haha. xo

IMG_9694

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!