Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CLEAN YOUR BRUSHES!

Jag har ju tidigare skrivit om det här i bloggen men det tåls att påminnas om hur viktigt det är att rengöra sina makeupverktyg! Vi på BYOU har gjort en hel guide om hur man bästa rengör sina borstar och hur ofta man bör göra det. Kika in här(klick!) för att se hela guiden.♥

I have previously written about this subject on the blog, but we can all be reminded of how important it is to clean your makeup tools! BYOU have done a great guide on how to best clean your brushes and how often you should do it.  Click here to read it. ♥
facebrushbundletapered

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!