Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PERFECT CORN: COOKING TIP

Förra sommaren lärde min bror mig ett riktigt smart sätt att tillaga färsk majs och jag kände att jag var bara tvungen att dela med mig av det. Det är ju så sjukt gott med färsk majs! Du lägger bara in hela majskolven med blast i mikron(tror det ska vara högsta värme) i 5 min. Och vips så har du en krispig och perfekt tillagad majskolv! Jag brukar äta den med smör och flingsalt.

Last summer my brother taught me a really smart way to cook fresh corn and I felt like I really had to share it with you. It’s so yummy! You just put the entire corncob with the blast in the microwave (think it’s at maximum level) for 5 minutes. And boom, you have a crispy and perfectly cooked corn on the cob! I usually eat it with butter and sea salt.

IMG_9685IMG_9686 IMG_9687 IMG_9688

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!