Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELLO IT’S ME

Heej! Alltså semesterlugnet har tagit ett stadigt grepp om mig – så jäkla seg haha. Sen är vädret här väldigt upp och ner så man kan inte riktigt planera dagen på ett bra sätt. Men det är så skönt att bara få vara ibland och även fast det är skoj att hålla på med bloggen är det viktigt att få vara helt ledig från den ibland…och just nu har jag väldigt svårt att hitta inspirationen. Men jag är övertygad om att den kommer tillbaka så fort solen tittar fram och så länge kämpar jag på för att hitta den:)

 Heey! So the holiday serenity has taken a firm grip on me – I’m taking it so easy haha. In addition the weather here is very up and down so you can not really plan the day in a good way. But it’s so nice to just be at times, and even though it’s fun with my blog, it’s important to be completely off sometimes… and right now I have a very hard time to find inspiration. But I am convinced that it will come back as soon as the sun comes out and until then I will struggle on:) 

IMG_7306

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!