Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COCONUT WATER WIPES

När jag reser slänger jag alltid med mig ett paket rengöringsservetter. Då slipper jag nämligen ta med ansiktsvatten som både tar plats och adderar vikt till resväskan. Ett plus är ju även att du kan ha dem i handbagaget om du vill fräscha upp dig under resans gång! De här nya Coconut Water Cleansing Wipesen från Sephora är verkligen superhärliga och har en lugnande verkan på huden. Ett litet tips bara:) Kostar endast 57kr.

When I travel, I always throw me a packet of facial wipes because then I don’t have to bring a toner which both adds weight and takes up room in my bag. Anther plus is that you can bring them in your hand luggage if you want to freshen up during your journey. These new Coconut Water Cleansing Wipes from Sephora is super nice and has a soothing effect on the skin. Just a little tip:). They only cost 57sek.
IMG_9641 IMG_9644

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!