Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SURPRISE

Igår fick jag en av mina födelsedagspresenter av mamma vilket var en överraskning i form av ridning på islandshäst. Det var en väninna till mamma som har en jättefin gård vid havet med riktigt fina och välutbildade islandshästar. Så det var bara hon och jag som red ut och jag fick tölta för första gången i mitt liv – riktigt häftig och härlig upplevelse. MAGISKT! Älskar att bara få vara i stallet och mysa med hästarna och så klart underbart att få rida runt i en sagolikt vacker natur. Nu verkar det som att jag ska dit på torsdag igen och det ska bli så kul! Hur fin är Lotta då – hon har en brunt och ett blått öga:)

Yesterday I got one of my birthday gifts from my mother which was a surprise in the form of riding on Icelandic horses. It was a friend of my mothers who has a really nice farm by the sea with beautiful and well-trained Icelandic horses. So it was just her and I who rode out and I got to tölta for the first time in my life – really cool and delightful experience. MAGICAL! I love to just be in the stables and cuddle with the horses and of course it’s wonderful to ride around in such a breathtaking nature. Now it seems that I’m going back on Thursday and it’s going to be so much fun! How pretty is my horse Lotta?! She has one brown and one blue eye 🙂

IMG_9659IMG_9669IMG_9666IMG_9672 IMG_9668IMG_9670IMG_9667IMG_9673 IMG_9664

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!