Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUMMER MUST HAVES

Hej på er! Jag har valt ut tre av mina favoriter från Bangerhead som är ett måste den här sommaren.

EVY, SUNSCREEN MOUSSE
För mig är det obligatoriskt att skydda hud och hår med ett bra solskydd, en av mina favoriter kommer från svenska varumärket EVY och är en lätt, doftfri mousse som direkt sjunker in i huden och håller den ordentligt återfuktad. Till skillnad från de flesta andra solskydd, som du måste återapplicera varannan timme(eller efter bad), håller det här i upp till hela sex timmar (!) – även om du svettas och badar. Redan där vinner den över andra produkter! Anledningen till att det fungerar bättre är en medicinteknisk uppfinning som gör att skyddet fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. Moussen fungerar för alla hudtyper(även de allra känsligaste) och jag att applicerar den över ansikte och kropp men även i håret. Ni kan läsa mer om solskyddets fantastiska egenskaper och även köpa det här(klick!). Kostar just nu 127kr.

GLAMGLOW, GRAVITY MUD
En härlig ansiktsmask är ett måste för att fräscha upp huden mellan strandhäng och sena sommarnätter. Den här peel-off masken är riktigt härlig och både doft och färgen är fantastisk! Man penslar på den och den får en är riktigt stark silverfärg som är väldigt häftig. Ni ser hur lysande den är på bilden. Den ska sitta på mellan 20-30min och efteråt känns huden ordentligt uppfräschad! Masken finns att köpa här(klick!) och den kostar just nu 433kr.

MOROCCANOIL, DRY SCHAMPOO
Torrschampoo är egenligen inte ett måste bara på sommaren men det är verkligen något som måste följa med på semestern! Moroccanoils nya torrschampoo doftar precis som oljan, dvs magiskt gott, och ger faktiskt ett ovanligt effektivt och långvarigt resultat. Till skillnad från många andra torrschampon ger det inte samma sträva känsla utan håret känns mer nytvätt. Helt klart en ny favorit! Kostar 239kr och finns att köpa här(klick!).

MISSA INTE att du fortfarande får 100:- i rabatt när du
handlar för minst 500:- på Bangerhead.se! Uppge bara koden byou100 i kassan.

 

IMG_9637 IMG_9640

*Inlägget är producerat i samarbete med Bangerhead. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna eller företaget, då de är och alltid kommer förbli ärliga och personliga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hejsan! Vill inskaffa en ny kamera och då tänkte jag på dig eftersom dina bilder är alltid så fantastiskt fina. Så, undrar vilken kamera du använder dig utav?
  Kram 🙂

  Arbiona 2016-07-10 01:27:52
  Svara
  • Svar på Arbionas kommentar.

   Heej Arbiona! Min kamera är en Sony 5100. Den är super tycker jag och man kan köpa till olika objektiv plus att den inte är så stor så man kan slänga ner den i väskan. Jag köpte min på Scandinavian Photo – dom är väldigt duktiga och är bra att rådfråga om vilket objektiv som passar bäst etc. Lycka till!:) Kram S

   Susanne Barnekow 2016-07-13 10:26:41
   Svara
 • […] post SUMMER MUST HAVES appeared first on Susanne […]

  SUMMER MUST HAVES – BYOU 2016-07-09 11:40:24 http://byou.se/summer-must-haves-2/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!