Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YESTERDAY

Fasen vad mysigt vi hade igår! Det var bara jag mamma och Teddy och vi gjorde exakt vad vi kände för i stunden…vi åkte bland annat upp till Boarp och köpte lite färska grönsaker och frukt och till middag åt vi en massa plockmat – jag är fortfarande mätt efter all mat och godis haha. Vädret här är lite halvdåligt så får passa på att jobba lite…man har aldrig riktigt semester när man driver eget haha.

I had such a great day yesterday! It was just me, Mom and Teddy and we did exactly what we felt like in the moment… we went up to Boarp and bought some fresh vegetables and fruit and for dinner we ate a lot of different finger food – I’m still full after all the food and candy haha. The weather here is not making us want to go to the beach so I will take the opportunity and get some work done… you are never quite totally off work when you are running your own business haha.

IMG_9592lIMG_9587

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!