Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GIFTS

Jag fick så fina och omtänksamma presenter igår av min familj. Min syster hade skickat en present med posten så att det kom fram lagom till födelsedagen och av mamma fick jag bland annat en spapedikyr på Hotell Skansen och en överraskning som jag ska få imorgon. Av min pojkvän fick jag min drömväska från Chloé – har trånat över den så länge och jag älskar den grå färgen!

I got so lovely and thoughtful gifts yesterday from my family. My sister had sent a gift by mail so that it arrived just in time for my birthday and from my mother I got, among other things, a spa pedicure at Hotel Skansen and a surprise that I’ll get tomorrow. From my boyfriend, I got my dream bag from Chloé – which I have yearned for and I absolutely love the gray color!

IMG_9611IMG_9608 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!