Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FINALLY HERE!

Heej! Och förlåt för radiotystnaden igår. Det var full rulle hela dagen och jag hade planerat att blogga lite under tågresan ner men sen fick vi baklängesplatser som gjorde att jag mådde för illa för att göra något annat än att blunda haha. Nu är vi i alla fall äntligen här och idag fyller jag år. Har fått så gulliga presenter som jag ska visa upp senare här i bloggen. Hörs snart!

Heey! And sorry for the radio silence yesterday. It was so busy all day and I had planned to blog a bit during the train trip but then we got backwards seats which got me feeling too nauseous and couldn’t do anything else than to close my eyes haha. Now we are finally here and today’s my birthday. I have received such sweet gifts which I will show you later on. See you laters alligators!

IMG_9570 IMG_9576

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!