Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FOODORA

Vid det här laget känner nog redan många till Foodora men för er som inte vet så är det en tjänst där man kan beställa hem mat. Jag är osäker på var det finns på andra ställen utöver Stockholm men vi har i alla fall galet många restauranger att välja mellan! Det tar bara mellan 30-40min att få hem maten – så jäkla smidigt! Vi beställer därifrån hela tiden och nu är det extra bra när man inte vill fylla på kylen innan man ska åka på semester. Vårt favoritställe är Beirut Café(vi ääälskar libanesisk mat) som ligger lite för långt bort för oss för att vi ska gå dit och ta take away. Ett måste är deras hummus, vitlökssås och kolgrillad kyckling. Kostnaden för att få det hemkört är 49kr och ni hittar hemsidan här!

IMG_9493IMG_9490 IMG_9491

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!