Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAPPY MONDAY!

Hej på er! Har ni haft en bra helg? Min fredagkväll var galet roligt så som vanligt när jag varit ute så låg jag utslagen hela lördagen och jag var inte så himla mycket piggare igår haha. Det tar så jäkla hårt på mig alltså. Men jag är väldans pigg och glad idag för på onsdag lunch drar vi ner till skåne – woohoo! Nu jobbar jag och har börjar packa lite smått. Kan inte vänta!!

 Hi guys! Did you have a good weekend? My Friday night was sooo much fun but as usual when I have been out I was completey exhausted on Saturday and I was not that much better yesterday haha. It really takes a toll on me. But I’m awfully happy and energetic today because Wednesday at lunchtime we leave for Båstad – woohoo! Now I’m working and have started to pack a little bit. I cannot wait!!

IMG_9474f

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!