Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VACA PLANS

God morgon! Hur har ni det? Tagit semester än? Jag jobbar för fullt och idag sitter jag min sista dag på redaktionen innan vi sätter igång igen i augusti. Nu verkar det som att vi åker ner till mamma i Båstad om en vecka och jag kan inte vänta tills jag får krypa runt på gräsmattan(ja jag gör det), ta långa promenader på åsen och äta körsbär från mammas körsbärsträd!

Good morning! How are you guys doing? On your holiday yet? I’m still working and today is my last day in on Plaza Kvinna before we start again in August. Now it seems like we will go to my mom in Båstad in about a week and I cannot wait until I get to crawl around on our lawn (yes I do), take long walks and eat cherries from mom’s cherry tree!

IMG_3073Cherries IMG_3429

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!