Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINITEST; WASH OFF BRONZERS

Jag är verkligen en fan av bronzers som man kan tvätta bort och det är perfekt om man inte riktigt hunnit få den jämna solbrännan lagom till festen. I nr7 av Plaza Kvinna (som finns ute nu) så gjorde vi ett litet test med just wash-off bronzers! Se vad vi tyckte nedan:)

LE TAN, WASH OFF BRONZE
Den här sprayen doftar svagt men gott av gräddkola och ger en naturlig matt färg som man lätt bygger på för ökad effekt. Bäst resultat uppnår vi med ett lätt tryck på sprayfunktionen på ett litet avstånd. Den torkar in på ett nafs och sitter verkligen som berget! Det enda minus vi upplever är att man är något begränsad med var man väljer att applicera produkten. Sprayfunktionen gör nämligen att det kan hamna utanför och landa på golv och väggar. Betyg: 4/5 Pris:189kr.

BENEFIT, HOOLA ZERO TANLINES
Konsistensen är en transparent, doftlös, brun gel som känns återfuktande mot huden. Det tar ungefär15-30 sekunder innan den torkat in ordentligt men sen sitter den där den ska och du behöver inte oroa dig över att den ska fläcka av sig. Det som drar ned betyget något är färgen som enligt oss har lite för mycket röda pigment samt att du måste bygga ett par lager för att det ska hända något. Den får dock ett stort plus för den söta förpackningen med den inbyggda applikatorsvampen i locket. Betyg: 3/5 Pris: 265 kr.

ST.TROPEZ, INSTANT TAN
Den här kladd- och vattenresistenta produkten innehåller en brun gel som har en svag och fräsch doft. Den sjunker omedelbart in i huden och ger en väldigt naturlig, jämn och snygg färg. Vi anser att en applikation ger tillräckligt med färg vilket gör att innehållet räcker extra länge. Instant Tan har alla egenskaper en bra wash-off bronzer bör ha och får därför full pott av oss! Betyg: 5/5 Pris:169 kr.

WASh off bronzse

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!