Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUMMER MAKEUP

Det är ju inte jätteroligt att smeta på sig smink när det är varmt ute…men ibland kan det vara skönt att bara fräscha upp sig en gnutta. En bra grund är att färga sina bryn och fransar – så är inte behovet av mascara och ögonbrynspenna lika stort. Jag har även lyckats få rejält med hår efter att jag börjat använda serum på både bryn och fransar (ni kan läsa inlägget om vilka produkter här!). När det kommer till sminket så vill man ju använda lätta produkter. En naturlig mineralfoundation är ett jättebra alternativ om du vill jämna ut hudtonen – IDUNS foundation blir ett med huden och låter den andas samtidigt som den är lugnande och innehåller naturligt solskydd(här kan ni hitta den). Om man vill öka lystern är en skimrande bronzer/highligter ett bra alternativ! Jane Iredales variant är naturlig och snäll mot huden och som ni ser finns det olika nyanser så att man kan variera resultatet – ni kan hitta den här. Lite naturlig rosa färg på kinderna är aldrig fel och då är den här ekologiska mineralpuffen helt fantastisk(finns att köpa här). För att vårda och skydda läpparna är ett bra tips att använda ett läppbalsam med solskydd – min favorit just nu kommer från Jane Iredale och heter Lipdrink, jag har det i en svagt rosa nyans och det doftar underbart av citrus – det kan ni hitta här. Sen har jag även lagt till en ögonskugga och det är min ekologiska favorit från Maria Åkerberg i nyansen Shiney Amber(den kan ni hitta här). Ett sista tips som får avsluta den här lilla guiden är att byta ut mascaran mot en transparent gel – den sätter naturlig struktur som lyfter både bryn och fransar! Här kan ni hitta ett produktalternativ!

It’s doesn’t feel great to wear heavy makeup when it’s hot outside… but sometimes it can be nice to just freshen up a bit. A good way to start is to color your brows and lashes – then the need for mascara and eyebrow pencil is less or not at all necessary. I even managed to get lots of hair on those spots after I started using serum on both brows and lashes (you can read the post about which products I use here!). When it comes to makeup – you want to use the light products. A natural mineral foundation is a great option if you want to even out your skin tone – Idun Minerals foundation becomes one with your skin and lets it breathe while it’s soothing and contains natural sunscreen (you can find it here). If you want to increase the glow, a shimmery bronzer/highligter a good option! Jane Iredales version is natural and gentle on the skin and as you can see there are different shades so that you can vary the result – you can find it here. A little natural pink color on the cheeks is never wrong and then this ecological mineral pouf is absolutely fantastic(you can find it here). To nurture and protect the lips a good tip is to use a lip balm with sunscreen – my favorite one right now comes from Jane Iredale and is called Lipdrink, I have it in a slightly pink hue, and it smells wonderful of citrus – it can be found here. Then I’ve also added an ecological eyeshadow and it’s my favorite from Maria Åkerberg in the shade Shiney Amber (it can be found here). One last tip which also will end this little guide is to replace mascara with a transparent gel – it adds a natural structure which makes both eyebrows and eyelashes pop(here is one alternative).

IMG_9332IMG_9345 IMG_9336

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • […] När det kommer till håret är jag en riktig latmask och jag vill alltid doppa huvudet – annars känns det inte som man badat! Så det brukar jag bara dra bakåt i en tofs och ha i någon vådande olja eller spray så det inte blir så torrt. Jag använder Invisibobble snodd (klick!) när jag sätter upp det för att inte slita så mycket på håret – det är ju nämligen väldigt skört när det är blött. Jag tror att det ska vara allt:) Jag lade även upp en guide på sommarsminkning för inte så länge sen och den kan ni hitta här(klick!). […]

    BY THE BEACH – MAKEUP? – BYOU 2016-07-23 13:31:39 http://byou.se/by-the-beach-makeup/
    Svara
  • […] När det kommer till håret är jag en riktig latmask och jag vill alltid doppa huvudet – annars känns det inte som man badat! Så det brukar jag bara dra bakåt i en tofs och ha i någon vådande olja eller spray så det inte blir så torrt. Jag använder Invisibobble snodd (klick!) när jag sätter upp det för att inte slita så mycket på håret – det är ju nämligen väldigt skört när det är blött. Jag tror att det ska vara allt:) Jag lade även upp en guide på sommarsminkning för inte så länge sen och den kan ni hitta här(klick!). […]

    BY THE BEACH - MAKEUP? - Susanne Barnekow 2016-07-23 13:29:01 http://susannebarnekow.se/2016/07/by-the-beach-makeup/
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!