Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIDSOMMAR!

Ja imorgon var det midsommarafton! Tjohoo! Jag mår dock inte så bra så det ser ut som att vi kommer ta det ganska så lungt – men mysigt ändå och det viktigaste är ju att man får ha midsommarkrans och att man får äta skaldjur och annat gott hehe! Mina fina brillor och den fina kransen levererades av Nividas igår:)

Well, tomorrow it’s Midsummer! Tjohoo! However I don’t feel so good so it looks like we will take it quite easy – but still cozy and the most important thing is that you get to wear a flower crown and get to eat seafood and other yummy things hehe! My sunglasses and the flower crown was delivered by Nividas yesterday:)

IMG_9292IMG_9302IMG_9290IMG_9293IMG_9288 IMG_9285

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!