Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GETTING THERE

Hej på er! Alltså det är klart att jag blivit lite sjuk efter den här underbara bröllopshelgen(jag är så vek haha)…har ju så satans mycket jobb men får ta det från soffan. Just nu är dock vår städerska hemma så jag sitter ett par timmar och jobbar på Diplomat. Håller på att fixa ett riktigt bildregn från bröllopet! Tyvärr hann jag bara ta bilder fram till att vi skulle lämna och åka till kyrkan men det kanske kan vara förståeligt haha. Det var i alla fall ett riktigt sagobröllop! Men ni får se mer sen…;)

Hello! It might not be totally unexpected that I have become a bit ill after this wonderful and festive wedding weekend(so week haha)… I’ve got so much work but I will have to do it from the couch. However right now our maid is at home so I’m working from Hotel Diplomat for a couple of hours. I am putting together an album from the wedding! Unfortunately, I could only take pictures until we left for church, but it might be understandable haha. It was in any case a fairy tale wedding! But you’ll see later on…;)

IMG_9247

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!