Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

D-DAY!

Nu ligger jag i min säng och väntar på att min ansiktsmask ska verka klart och snart ska jag smyga mig upp till Ida Sofia som börjat förberedelserna inför vigseln i eftermiddag! Jag är så uppfylld med känslor nu och det är så stort att få möjligheten att följa en vän genom den här resan. Igår åt vi en underbar familjemiddag och nu måste jag sluta för nu måste jag sätta igång. Wooo!

Now I lie in my bed and wait for my facial mask to work. Soon I will sneek up to Ida Sofia who have started the preparations for the wedding ceremony this  afternoon! I’m so filled with emotions right now and it’s so great to have the opportunity to follow a friend through this journey. Yesterday we had a wonderful family dinner and now I have to stop because I have to get going! Wooo!
IMG_9175 kopia IMG_9190 IMG_9187 IMG_9180 IMG_9174

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!