Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

D-DAY!

Nu ligger jag i min säng och väntar på att min ansiktsmask ska verka klart och snart ska jag smyga mig upp till Ida Sofia som börjat förberedelserna inför vigseln i eftermiddag! Jag är så uppfylld med känslor nu och det är så stort att få möjligheten att följa en vän genom den här resan. Igår åt vi en underbar familjemiddag och nu måste jag sluta för nu måste jag sätta igång. Wooo!

Now I lie in my bed and wait for my facial mask to work. Soon I will sneek up to Ida Sofia who have started the preparations for the wedding ceremony this  afternoon! I’m so filled with emotions right now and it’s so great to have the opportunity to follow a friend through this journey. Yesterday we had a wonderful family dinner and now I have to stop because I have to get going! Wooo!
IMG_9175 kopia IMG_9190 IMG_9187 IMG_9180 IMG_9174

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind