Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LONG LASHES

Ni kommer ihåg att jag hade lösfransar för ett tag sen va? När jag slutade med dem var mina fransar så himla korta – egentligen enda anledningen till att jag slutade. Jag har ganska mycket fransar naturligt och fick panik när de försvann så jag gav mig på två olika serum samtidigt! Jag har läst väldigt gott om båda två och senast jag använde ett serum som fungerade var innan Neulash ändrade sin formula(lääänge sen). Som ni kan se på bilderna har mina fransar blivit galet långa nu! Jag har bara ett tunt lager mascara då det blir för mycket till vardags annars haha. Jag vet att det är dumt att jag använt båda samtidigt och inte kan säga exakt vilket resultat respektive produkt gett…men jag kan garantera att de fungerar sjukt bra tillsammans i alla fall:) Jag körde ena på kvällen och ena på morgonen, för att boosta, och det tog ungefär 2 veckor innan jag kunde se fina resultat! Xlash kan ni köpa här(klick!) och Feg kan ni köpa här(klick!). De räcker ju väldigt länge så jag skulle säga att det är en väl värd investering!

Do you remember that I had false eyelashes for a while? When I finished with them my lashes were so short – really the only reason why I quit. I’ve got pretty long lashes naturally and panicked when they got so worn down that I went with two different serum at the same time! I have read very good reviews about both of them, and the last time I used a serum that worked was before Neulash changed their formula (looong time ago). As you can see in the pictures my lashes are really long now! I have only applied a thin layer of mascara because they become too thick otherwise haha. I know it’s stupid that I used both simultaneously and can not say exactly which result each product has given… but I can guarantee that they work really well together anyway:). I applied one in the evening and one in the morning just to boost the effect and it took about two weeks before I could see great results! Xlash you can buy here(click!) and FEG you can buy here(click!). They do last a long time so I would say it’s well worth the investment!

IMG_9129IMG_9138

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • […] jag börjat använda serum på både bryn och fransar (ni kan läsa inlägget om vilka produkter här!). När det kommer till sminket så vill man ju använda lätta produkter. En naturlig […]

    SUMMER MAKEUP – BYOU 2016-06-27 14:16:21 http://byou.se/summer-makeup/
    Svara
  • […] jag börjat använda serum på både bryn och fransar (ni kan läsa inlägget om vilka produkter här!). När det kommer till sminket så vill man ju använda lätta produkter. En naturlig […]

    SUMMER MAKEUP - Susanne Barnekow 2016-06-27 14:02:31 http://susannebarnekow.se/2016/06/summer-makeup-2/
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!