Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IDUN MINERALS FOUNDATION

Nu har jag förälskat mig i ännu en mineralfoundation haha. Nämligen Idun Minerals naturliga variant som är alldeles fantastisk! Den består av högrenade mineraler som ger full täckning samt vårdar och skyddar huden. Den är dessutom vattenfri, vilket både förhindrar bakteriebildning och gör att den passar alla hudtyper. Jag tycker att den ger en fin, naturlig täckning med fin lyster och den sitter verkligen väldigt bra under dagen. Jag har nyansen Freja på bilderna men tror jag kommer byta eller blanda med Svea nu under sommaren. Kostar 349 kr.

Now I have fallen in love with yet another mineral foundation haha. Namely Idun Minerals natural mineral foundation which is just amazing! It consists of highly purified minerals that provide full coverage and nourishes and protects the skin. It’s also anhydrous, which both prevents bacterial growth and makes it suitable for all skin types. I think it gives a nice, natural coverage with glow and stays on very nicely during the day. I have the shade Freja in the pictures but I think I will switch or blend it with Svea during the summer. Costs 349 SEK.

IMG_9163 idun fore efter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!