Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HANG IN THERE

Hej på er! Alltså förlåt att jag är så dålig på att uppdatera men jag får inte ihop mina dagar! Jag ville bara säga att jag gör mitt bästa och efter den här helgen är det lite lugnare och då har jag mer tid att lägga på bloggen. Jag åker ju iväg för min bästa väns bröllop redan på torsdag och kommer ha fullt upp hela helgen. Hoppas ni kan hålla ut ett litet tag till:) Puss och kram på er

Hello! So sorry I’m so bad at updating but I can’t get my schedule to work out. I just wanted to say that I do my best and after this weekend it’s a bit calmer and then I have more time to spend on the blog. I’m off for my best friends wedding on Thursday already and will be busy all weekend. Hope you can hold out a little longer:) Hugs and kisses to you

IMG_8983 (1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!