Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HANG IN THERE

Hej på er! Alltså förlåt att jag är så dålig på att uppdatera men jag får inte ihop mina dagar! Jag ville bara säga att jag gör mitt bästa och efter den här helgen är det lite lugnare och då har jag mer tid att lägga på bloggen. Jag åker ju iväg för min bästa väns bröllop redan på torsdag och kommer ha fullt upp hela helgen. Hoppas ni kan hålla ut ett litet tag till:) Puss och kram på er

Hello! So sorry I’m so bad at updating but I can’t get my schedule to work out. I just wanted to say that I do my best and after this weekend it’s a bit calmer and then I have more time to spend on the blog. I’m off for my best friends wedding on Thursday already and will be busy all weekend. Hope you can hold out a little longer:) Hugs and kisses to you

IMG_8983 (1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind