Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BACHELORETTE PARTY

Vilken dag vi hade i lördags! Så underbart att få fira min älskade vän Ebba! Det var verkligen full fart från tidig morgon till sen natt och vi var alla absolut helt utslagna igår. Vi började med att få en privat tur på Skansen där Ebba fick klappa och mata en massa gulliga djur, sen åt vi brunch hemma hos mig, förfestade hos en annan av tjejerna och sen bar det av mot Summerburst. Det var så jäkla kul och det känns så skumt att det är över nu när man planerat och fixat under så lång tid. Här kommer i alla fall ett gäng bilder!

 
 What an amazing day we had Saturday! So wonderful to celebrate my beloved friend Ebba! It was a high pace from early morning to late night and we were all totally down-and-out yesterday. We started with a private tour at Skansen, where Ebba got to pet and feed lots of cute animals, then we had brunch at my home, pre-party at another one of the girls and then we headed off to Summerburst. It was so much fun and it feels so weird that it’s over now, when you have planned and fixed for such a long time. Here’s a bunch of pictures!

IMG_9116IMG_9086IMG_9087 IMG_9091 IMG_9094 IMG_9096 IMG_9093IMG_9117 IMG_9092IMG_9099IMG_9101IMG_9104 IMG_9108IMG_9083 IMG_9120 kopia IMG_9112 IMG_9119 IMG_9114

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!