Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TJOHOO!

Nu är jag i full gång med att fira min bästa vän Ebbas på hennes möhippa! Jag vågar inte säga mer än så just nu men ni kommer på uppdatering på vad vi gjorde tids nog:) Hoppas ni har en underbar lördag!

Now we are in the middle of celebrating my best friend Ebbas on her bachelorette party! I don’t dare to say much more then that but you will get your update soon enough:) Hope you all are having an amazing Saturday!

IMG_9053

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!