Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IS CLINICAL

För några veckor sen var jag på en ansiktsbehandling som heter Fire & Ice, på Salong Visage på lästmakargatan i Stockholm . Det är märket IS Clinicals signaturbehandling som är en exklusiv fruktsyra-behandling som verkar genom att reducera fina linjer och rynkor, djuprengöra, minimera porer samt stimulera cellförnyelsen. Den främjar även en jämn pigmentering och förbättrar hudstrukturen. Som man kan uttyda av namnet så lägger man först en värmande mask som doftar underbart av kanel (Intensive Resurfacing Masque) och därefter en kylande mask (Rejuvenating Masque). Jag tycker att min hy fick en jättefin lyster och uppstraming och den är perfekt om man vill känna sig extra fin inför till exempel en fest! Den tar bara 30min och kostar 895kr.

Jag fick även möjlighet att testa tre produker som ni kan se på bilderna nedan. Jag har ju tidigare skrivit om ett serum som är galet bra som heter Poly Vitamin – det inlägget kan ni läsa här. Active Serum är verkligen helt otroligt – jag har aldrig känt en sån effekt av en hudvårdsprodukt tidigare! Den har en kylande effekt och liksom rensar upp huden och gör att både texturen och hudtonen blir så jämn och fin! Den är även väldigt bra mot acne och jag kunde liksom se hur min hy förvandlades från irriterad och oren till lugn och ren. Det låter otroligt men det är verkligen sant. Sen är även det andra serumet(som är ett dagserum) och krämen alldeles underbara! Jag kan verkligen rekommendera IS Clinicals produkter och om ni är nyfikna kan ni alltid gå på en konsultation och få med tester så får ni uppleva det själv:)

A few weeks ago I did a facial called Fire & Ice at Salon Visage at Lästmakargatan in Stockholm. It is the brand IS Clinicals signature treatment and is an exclusive fruit acid treatment which works by reducing fine lines and wrinkles, deep cleanses, minimizes pore size and stimulates cell renewal. It also improves the skin pigmentation and texture. First they apply a warming mask which smells wonderfully of cinnamon (Intensive Resurfacing Masque) and then a cooling mask (Rejuvenating Masque). I think my skin got a really nice glow and tightening effect and it’s perfect if you want to feel extra pretty before a party or something! It only takes 30 minutes and costs 895kr.

I also got the opportunity to test three products, which you can see in the pictures below. I’ve previously written about a serum which is really good called Poly Vitamin – the post can be read here. Active Serum is really quite incredible – I have never felt such a power of a skin care product before! It has a cooling effect and cleans up the skin and transforms both texture and skin tone and makes it so to smooth and pretty! It’s also very good for acne and I could actually feel how my skin turned from irritated and impure for calm and clean. It sounds unbelievable but it really is true. I also love the other serum(day serum) and cream as well which is just wonderful! I can really recommend IS Clinicals products and if you are curious, you can always go for a consultation and get some tests so you can experience it for yourself:)

IMG_9022 IMG_9023

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind