Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELLOOO

Hej på er! Hur mår ni? Jag har varit inne i en sån fruktansvärd PMS svacka men börjar ta mig upp ur den nu – puh! Har så mycket jobb som jag måste sätta igång med och sen måste jag ju göra lite nya inlägg till bloggen. Det är bara så svårt att hitta bloggmotivation när man inte är på topp men nu känner jag som sagt att energin kommer tillbaka och att jag börjar bli lite pepp på livet igen – tjohoo!

Hi! How are you guys? I have had such a terrible PMS but now I’m starting to turn into my self again. I have so much work that I have to start with and then I also need to make some new posts for the blog! It’s just so hard to find the motivation when you are feeling blue. It’s so nice when you feel the energy returning and that you are getting excited about life again! – wooho!

 

IMG_9018

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!