GENUINE GLOW

I slutet av juni släpper Estée Lauder en ny serie med produkter som heter Genuine Glow! Jag och Lina Ekh har i samarbete med Estee Lauder fått möjlighet att vara några av de första att testa de sprillans nya produkterna! Serien riktar sig till en något yngre målgrupp än deras överiga linjer och här ligger fokus på att enkelt kunna skapa en naturlig glow med multi-use produkter i uppfriskande färger. Serien kommer att lanseras exklusivt på Kicks den 27:e juni! Jag ska gå in lite djupare på varje produkt nedan.

IMG_9005 kopia

GENUINE GLOW, REVIVING OIL LIP TINT
I mitten på bilden nedan hittar ni en rosafärgad läppolja/glans som ger en naturligt rosatonad färg samtidigt som den mjukgör läpparna. Jag applicerade den ovanpå blushing cremen för att få lite extra effekt. Den är jättehärlig och ger superfin glans som även gör att läpparna får lite mer plut. Kostar 220kr.

IMG_9013

 

GENUINE GLOW, EYELIGHTING CREME FOR EYES & FACE
Eyelighting Creme är en highlighter som kan användas både till ögon och ansikte för att skapa en fin glow! Jag älskar den lilla kudden som gör att det blir väldigt lätt att applicera. Ögonområdet kändes verkligen uppljusat och återfuktat och jag valde den ljusaste nyansen som heter 02 och lade den även över kindben och på näsryggen. Den finns i tre olika varianter och på min arm ser ni dem i ordningen 01, 02, 03. Kostar 220kr.

IMG_8999IMG_9004IMG_8995

GENUINE GLOW, BLUSHING CREME FOR LIPS AND CHEEKS
De här är härligt krämiga i konsistensen och är tänkt att användas till både läppar och kinder. Jag applicerade det högra(02) som är lite mer orange på kinderna och den andra(02) på läpparna. Perfekt att ha i väskan nu i sommar när man vill tillsätta en naturlig färg till ansiktet! Kostar 315 kr.

IMG_8997IMG_8996IMG_9007 kopia   
GENUINE GLOW, PRIMING MOISTURE EYE BALM
Den här återfuktande primern för ögonen ska dämpa puffighet och mörka ringar men samtidigt släta ut innan man applicerar makeup. Jag tyckte den kändes superskön och riktigt återuktade! Kostar 395kr.

IMG_9001IMG_9008

*Inlägget är producerat i samarbete med Estée Lauder och produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hi Susanne,

    Very nice review & swatch from new Lauder ’s range….I love this brand but what about ingredients ? Can you add here or send me pics of their full ingredient list please ?

    XXX
    Sophie

    Gusone Sophie 2016-06-14 10:52:05
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!