Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PRODUCT TIPS!

Jag tänkte tipsa om ett par olika produkter – en som är helt perfekt att använda nu på sommaren och en nygammal favorit bland mineralfoundations! Det första tipset är att färga ögonbrynen på hemmaplan. Det är så jäkla enkelt och den bästa färgen jag hittills hittat är den ni ser nedan från RefectoCil. Om man vågar kan man även färga fransarna men då måste man vara väldigt försiktig så att det inte kommer något i ögonen – då svider det nämligen väldans mycket! Du blandar i alla fall en liten klick av färgkrämen med några droppar väteperoxid(som du köper superbilligt på apoteket) och sen applicerar du på rena och torra bryn. Jag brukar använda tops att korrigera när det kommer utanför men du kan också applicera vaselin eller någon annan fet kräm där du inte vill att färgen ska fästa. Jag låter den sitta mellan 5-10 minuter men det beror helt på vilken effekt du vill ha. Ibland kanske det räcker men 1-2 minuter så man får helt enkelt testat sig fram lite. Det gör verkligen superstor skillnad och är perfekt när man ska ligga på stranden och inte vill vara utan bryn och fransar. En liten tub kostar bara 69kr och räcker galet länge! Du kan hitta den här(klick!) och jag använder färgen 3. brun. Den andra produkten är en mineralfoundation som jag använde mycket för många år sedan men den var lite svår att få tag på då så jag börja använda andra märken. Den ger bra täckning och ger ett något mer matt resultat än de andra varianterna jag brukar använda men den ger verkligen ett silkeslent resultat! Jag råkade välja en lite för ljus nyans nu, Golden Light, men tror att Golden Medium skulle vara perfekt! Men den är fortfarande fin och jätte bra att lägga på de ställen jag vill ha lite ljusare. Det som är extra bra är att den är passar fetare hudtyper och är återfuktande, antibakteriell, antiinflammatorisk samt innehåller spf 18+. GloMinerals Glopressed Base finns att köpa här(klick!). Just nu får alla mina läsare 100kr rabatt när ni handlar för över 500kr på Bangerhead.se – ange bara koden byou100 i kassan! Tjohoo!!

IMG_8957IMG_8959

FÖRE: IMG_8967

MED FÄRG:IMG_8969 kopia

EFTER:IMG_8971 kopia IMG_8964IMG_8976 IMG_8965

*Inlägget är producerat i samarbete med Bangerhead. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna eller företaget, då de är och alltid kommer förbli ärliga och personliga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind