Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NAILS

Jag spexade till mina naglar genom att addera små guldiga trianglar av Chanels lack i nyansen Canotier ovanpå ett vitrosa lack från Essie i nyansen Peak Show. Jag använde tejpbitar för att få kanterna raka. Jag vet att det inte är perfekt men visst blev det en ganska fin kombo?!

I pimped my nails with adding tiny golden triangles of Chanels nail polish in tha shade Canotier on top of a white/pink polish from Essie in the shade peak show. I used pieces of tape to get the edges straight. I know it’s not perfect, but isn’t it a pretty nice combo?!

IMG_8944IMG_8942 IMG_8941IMG_8945

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!