Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EMPREINTE DU DESERT – CHANEL

Hur snygg är den här paletten från Chanels sommarkollektion Empreinte Du Desert? Galet fina, skimrande skuggor! Jag lade den gröna under ögat och de jordiga och guldiga på övre ögonlocken. Vad tycker ni?:)

How pretty is this palette from Chanel Summer Collection, Empreinte Du Desert? Beautiful shimmering eye shadows! I added the green one under the lower lash line and the earthy and golden on the upper eyelids. What do you guys think?🙂

IMG_8923 kopiaIMG_8901 IMG_8917 kopiaIMG_8919 kopiaIMG_8906 IMG_8918 IMG_8921 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Caroline! Jag använder Youngblood Mineral Foundation i nyansen Barely Beige, Ultra HD Concelaer från Make Up For Ever och ett transparent puder från Nars som heter Translucent Crystal Light Reflecting Setting Powder. Sen har jag använt ett rouge från H&M. Kram på dig! 🙂

  Susanne Barnekow 2016-06-05 13:43:07
  Svara
 • Hej!
  Vad använder du för övrigt smink här? (foundation, concealer, puder..)

  Tack!

  Caroline 2016-06-03 15:49:24
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!