Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEHIND THE SCENES

I förra veckan plåtade Plaza Kvinna och Moroccanoil en editorial till höstens hårnummer! Det var Moroccanoils stjärnstylist Antonio som stod för hår och Lancomes officiella makeupartist som gjorde den vrålsnygga makeupen. Han skapade den snygga glowen med en ögonskugga istället för en vanlig highlighter och visst blev det snyggt? Han använde Ombre Hypnose ögonskugga från Lancome i nyansen Sable Enchanté. Det kommer verkligen bli galet fina bilder som ni kommer få se i Plaza Kvinna nr10

Last week Plaza Woman and Moroccanoil did an editorial photo shoot for the autumn hair issue! It was Moroccanoils star stylist Antonio who created the hair and Lancôme’s official makeup artist who did the gorgeous makeup. He created the beautiful glow on the models with an eye shadow instead of a standard highlighter, and it certainly looks fantastic? He used Ombre Hypnose Eyeshadow from Lancome in the shade Sable Enchanté. The pictures are going to be s gorge and you will find them in Plaza Kvinna nr10.

DSC09210DSC09212DSC09204DSC09200 DSC09217 DSC09191DSC09188 DSC09186 DSC09182 DSC09197IMG_8827

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!