Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUMMER DAYS

Det känns så overkligt att det är sommar nu…jag blir liksom så kär i naturen och skulle bara vilja tillbringa dagarna på en äng, gulla med en massa djur och dofta på alla blommor. Ok, det där lät sååå töntigt men det är så jag känner haha!

It feels so unreal that summer is here now… I fall so much in love with nature and would just like to spend my days on a meadow, cuddling with animals and smell all the flowers. Ok, how dorky did that sound?! But that’s how I feel haha!

IMG_8882IMG_8885IMG_8877 IMG_8887IMG_8878IMG_8881

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!