Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INSANE VOLUME

Jag har testat en mascara som Isa Dora släpper v.29(i slutet av juli). Som ni ser har den två olika borstar man kan välja mellan och jag valde att använda den plattare delen på de övre fransarna och den böjda på de undre. Det gick väldigt snabbt att bygga upp volymen men jag fick passa mig lite för att det inte skulle bli klumar. På före/efter bilden har jag applicerat ett lager och på de längst ner två lager. Jag gillar den och av mig får den 4/5 i betyg! Det fulla namnet är Insane Volume Lash Styler och den kommer kosta 169kr.

I have tested a mascara Isa Dora will release V.29 (end of July). As you can see, it has two different brushes you can choose from and I chose the flatter side on the upper lashes and the curved one at the bottom. It was very easy to build up volume but I had to be a  bit careful to avoids getting clumps. In the before/after picture I applied one layer and in the bottom pics I have applied two layers. I really like it and I gets 4/5 stars from me! The full name is Insane Volume Lash Styler and it will cost 169kr.

IMG_8892foreafterIMG_8894 IMG_8867 kopia IMG_8868 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Två lager? Herregud, mina skruttiga fransar får man pensla och pensla för att det ska bli något att tala om. 🙂

    Annika 2016-06-02 10:32:32
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!