Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY FAVORITE – SUN DI GIOIA

Kommer ni ihåg inlägget jag gjorde gällande Giorgio Armanis nya dofter i förra veckan? Om inte så har i alla fall varumärkets klassiska doft Acqua Di Gioia fått två nya syskon med namnen Air Di Gioia och Sun Di Gioia. Hela serien inspireras av naturen och de olika elementen luft, vatten och sol och har liknade men samtidigt personliga doftkaraktärer, vilket har gjort att jag har fått en speciell relation till alla tre! AIR och ACQUA inspireras av luften och havet och är därför något friskare och lättare medan SUN har en varmare doftkänsla.

Trots att jag är väldigt förtjust i hela trion har jag ändå utvecklat en favorit i doften SUN! För mig är det den helt enkelt en varm, lyxig sommarsemester på flaska! Det är en väldigt sensuell doft som känns helrätt att bära under en ljummen sommarkväll. SUN innehåller blommiga doftnoter som jasmine, Ylang-Ylang och fresia som blandas upp med varma noter från bland annat iris, kokosmjölk och Ambrox. Blir ni inte sugna på sniffa på den nu?:)

DSC09028sun DSC09042*Inlägget är producerat i samarbete med Giorgio Armani Beauty. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna eller företaget, då de är och alltid kommer förbli ärliga och personliga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!