Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY FAVORITE – SUN DI GIOIA

Kommer ni ihåg inlägget jag gjorde gällande Giorgio Armanis nya dofter i förra veckan? Om inte så har i alla fall varumärkets klassiska doft Acqua Di Gioia fått två nya syskon med namnen Air Di Gioia och Sun Di Gioia. Hela serien inspireras av naturen och de olika elementen luft, vatten och sol och har liknade men samtidigt personliga doftkaraktärer, vilket har gjort att jag har fått en speciell relation till alla tre! AIR och ACQUA inspireras av luften och havet och är därför något friskare och lättare medan SUN har en varmare doftkänsla.

Trots att jag är väldigt förtjust i hela trion har jag ändå utvecklat en favorit i doften SUN! För mig är det den helt enkelt en varm, lyxig sommarsemester på flaska! Det är en väldigt sensuell doft som känns helrätt att bära under en ljummen sommarkväll. SUN innehåller blommiga doftnoter som jasmine, Ylang-Ylang och fresia som blandas upp med varma noter från bland annat iris, kokosmjölk och Ambrox. Blir ni inte sugna på sniffa på den nu?:)

DSC09028sun DSC09042*Inlägget är producerat i samarbete med Giorgio Armani Beauty. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna eller företaget, då de är och alltid kommer förbli ärliga och personliga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind