Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOLSKYDDSSPECIAL!

Hej på er! Hur mår ni idag? Jag är fortfarande lite hängig men ska till redaktionen och sen iväg och rapportera från en plåtning som vi gör med Moroccan Oil. Jag ville tipsa om en artikel som ligger uppe på BYOU.se(här klick!) där vi gjort en special på solskydd och vilka som är de bästa produkterna för att skydda sig. Det är faktiskt mycket som man inte vet och det är SÅÅ viktigt! Hoppa in och läs!:)

Hello guys! How are you today? I’m still a bit sick but going to the office at PLaza Kvinna today and then I’m off to report from a photo shoot that we are doing with Moroccan Oil. I wanted to tell about an article that is up on BYOU.se (click here!) where we made a special on sunscreen and the best products to use. It’s actually a lot that you might not know about it and it’s SO important! Jump in and read it!🙂

solskyddspecial

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!