Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SMITH & CULT

Igår var jag på Presskontakterna för att kika på nya nagellacksmärket Smith & Cult som precis lanserats i Sverige! Dom har så galet snygga lack och hur fina är inte förpackningarna? Jag har inte hunnit testa det än men jag återkommer med ett utlåtande när jag gjort det:)

Yesterday I was at Presskontakterna to peek at the new nail polish brand Smith & Cult which just launched in Sweden! They have such pretty nail polishes and how nice is the packaging? I haven’t had the time to test it yet but I will get back to you with a review as soon as I have:)

IMG_8800IMG_8802ff

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!