Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GIORGIO ARMANI – DI GIOIA NEWS!

Ni kanske känner till Giorgio Armanis klassiska doft Acqua Di Gioia? Nu i maj utökas den med två nya urhärliga dofter, nämligen Air Di Gioia och Sun Di Gioia! Serien inspireras av naturen och de olika elementen luft, vatten och sol och har liknade med samtidigt personliga doftkaraktärer. Utöver innehållet älskar jag de snygga flaskorna som har en lyxig, stilren design som kommer stå riktigt tjusigt i badrummet. Tanken man haft när man formgett dem är att kombinera formerna av havets vågor, naturens krafter och en kvinnas kropp. Jag är väldigt förtjust i alla tre dofterna och även fast det är lite klurigt ska jag göra mitt bästa för att förvandla min upplevelse till ord.

AIR DI GIOIA
Är en superfrisk doft som jag gärna sprayar på mig när jag vill känna mig extra fräsch – perfekt efter jag till exempel varit och tränat! Den öppnar upp med noter från mandarin, neroli och rosépeppar som blandas upp med blommiga noter av pion, Ylang-Ylang och apelsinblomma. I basen vilar träiga noter, mysk och mossaackord. Den påminner mig om den friska och rena luften vid medelhavet!

SUN DI GIOIA
Är en varm, sensuell doft som känns helrätt att bära under en ljummen sommarkväll. Den doftar helt enkelt väldigt mycket semester för mig – som en solkysst hy! SUN innehåller blommiga doftnoter som jasmine, Ylang-Ylang och fresia som blandas upp med varma noter från bland annat iris, kokosmjölk och Ambrox. Helt enkelt en varm, lyxig sommarsemester på flaska!

ACQUA DI GIOIA
Mitt första minne från den här klassiga doften är flera år gammalt och kommer ifrån när jag lånade några droppar av en vän under en sommarresa vi gjorde ihop – jag kan fortfarande minnas den rena, uppfriskande doften som om det vore igår! Här dominerar träiga, akvatiska noter som blandas upp med friska doftnoter av citron och mynta. AQUA bär jag mer än gärna både dag som natt då den är både frisk, feminin och sensuell.

 Priset för dofterna är 490kr/30ml respektive 680kr/50 ml.

 DSC09052DSC09047d DSC08989*Inlägget är producerat i samarbete med Giorgio Armani Beauty. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna eller företaget, då de är och alltid kommer förbli ärliga och personliga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Anna! Åh visst är den härlig!? Min favorit också faktiskt:)Vad gullig du är!!!KRAM <3

    Susanne Barnekow 2016-05-29 14:27:31
    Svara
  • Hej! Fick test på alla tre och jag fastnade för Sun,en perfekt semester doft då jag gillar varma lite kryddiga dofter…Har även haft Estee’ Lauders Bronze Godess och Bronze Godess Capri i många år och den förnimmer mig vegkligen om varma medelhavsnätter:))Du passar nog i alla tre:)Kram Anna L

    Anna L 2016-05-27 21:26:50
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!