Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUNSET BRONZE

Hur fin är inte Elizabeth Ardens Limited Edition sommerkollektion?! Mina favoriter är ögonskuggan och bronzingpudret och paketeringen på alla produkter är verkligen galet fin! På min arm ser ni highlightersticken samt de olika läppglansen. Priserna ligger mellan 240 och 390kr.

How pretty is Elizabeth Ardens limited edition summer collection?! My favorites are the eyeshadow and bronzing powder and the packaging of all the products are so nice! On my arm you see the highlighter stick and the different lip gloss. The prices are between 240 and 390 SEK.

IMG_8777IMG_8781 IMG_8779 IMG_8778 IMG_8780 IMG_8758

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!