Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND

Alltså jag kan inte med ord beskriva vilken fantastiskt bröllopshelg det här har varit. Underbart på alla sätt och vis! Jag njöt så mycket att jag inte använde kameran en enda gång vilket gjort att jag varit tvungen att sno några bilder från en vän(tack Robbe). Imorse vaknade jag dock upp sjuk så är helt utslagen idag, nu måste jag sova en stund men det kommer som vanligt en massa nya inlägg när jag mår bättre:) Puss på er

So words cannot explain what an incredible wedding weekend this has been. Wonderful in every way!! I enjoyed it so much that I haven’t used my camera once, which meant that I had to steal some pictures from a friend (thanks Robbe). This morning I however woke up sick so I’m completely out, now I have to sleep for a while but as usual I will make a bunch of new blog posts when I feel better:) xo

sof&tom tompo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Anna! Givetvis är min klänning inte vit(den är puderrosa) men jag kan se att det kan se ut så på bilden:)

    Susanne Barnekow 2016-05-25 11:11:16
    Svara
  • Klänningen är jättefin, men är det inte emot alla regler att bära vitt på en annan persons bröllop? :/

    Anna 2016-05-25 03:16:13
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!